Zelné závitky plněné tofu a zeleninou
Nejdříve si připravíme náplň, na pánvi si osmahneme cibulku, mrkev, až změně přidáme rozdrcené tofu a pár minut restujeme. Přidáme rýži, zamícháme a směs je hotová. Lístky pekingského zelí si vložíme do vroucí vody, aby nám změkly. A začneme balit. Vezmeme si jeden lístek a vložíme do něho trochu směsi a zabalíme, tak aby směs nevypadla. Všechny závitky pak vložíme na pánev a osmahneme na pár minut. Nakonec polijeme omáčkou.
Składniki
Surowce
- 1 Opakowanie tofu
- 2 marchew
- Czerwony The Onion
- 150 g Ryż w stanie surowym
- Pekingską kapustę
Sos
- 1 Łyżki Sosy sojowe
- 2 Łyżki Ocet
- 1 Łyżka Papryczka chilli
- Biały sezam
Najnowsze ulotki
Procedura
Najpierw przygotujemy nadzienie, na patelni podsmażamy cebulę, marchew, dodajemy rozdrobnione tofu i dusimy przez kilka minut. Dodajemy ryż, mieszamy i mieszanka jest gotowa.
Liście pekińskiej kapusty włożymy do wrzącej wody, aby zmiękły. I zaczynamy zawijać.
Weź jeden listek i włoż do niego trochę mieszanki, a następnie zawiń, tak aby mieszanka nie wypadła.
Wszystkie naleśniki następnie kładziemy na patelnię i smażymy przez kilka minut.
Na końcu polewamy sosem.