Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania
Pytania dotyczące konta
Jak mogę się zarejestrować?
Rejestracja jest bardzo prosta i szybka:
Kliknij na "Login" (w prawym górnym rogu)
Kliknij na "Register"
Wprowadź swój e-mail i hasło
Kliknij na "Create Account" i gotowe
Następnie musisz wypełnić swoją nazwę użytkownika w swoim profilu, aby dodać przepisy, oceny i przepisy jako ulubione
Możesz również zarejestrować się za pomocą konta na Facebooku, klikając na "Continue with Facebook"
Możesz również zarejestrować się za pomocą konta Gmail, klikając na "Continue with
Czy rejestracja jest bezpłatna?
Tak, rejestracja i subskrypcja mailowa jest całkowicie darmowa.
Co zrobić, jeśli zapomniałem hasła?
Jeśli zapomnisz lub zgubisz swoje hasło, kliknij na "Zapomniane hasło". Wpisz adres e-mail, na który się zarejestrowałeś. Na Twój adres zostanie wysłany e-mail z prośbą o zresetowanie hasła. Sprawdź swoją skrzynkę pocztową, aby uzyskać dalsze instrukcje.
Jak mogę zmienić swoje hasło?
Jeśli chcesz zmienić hasło, przejdź do swojego profilu i ustaw nowe hasło w pierwszej zakładce pod "Zmiana hasła".
Pytania dotyczące przepisów
Czy dodawanie przepisów jest darmowe?
Tak, dodawanie przepisów jest całkowicie bezpłatne. Wystarczy się zarejestrować.
Jak mogę dodać przepis?
Kliknij "Dodaj przepis", wykonaj wszystkie kroki dodawania przepisu i prześlij przepis do zatwierdzenia.
Dlaczego recepty wymagają zatwierdzenia?
Przepisy podlegają zatwierdzeniu, aby uniknąć dodawania nieodpowiednich treści w miejsce przepisów oraz aby utrzymać najlepszą jakość dla odwiedzających. Możesz jednak wysyłać przepisy do swoich znajomych i udostępniać je na portalach społecznościowych zaraz po ich dodaniu.
Jak dodać ocenę do przepisu?
Po ugotowaniu przepisu, kliknij "Dodaj ocenę" na końcu pod procedurą, oceń przepis w skali 1-5 (5 to najwyższa ocena) i dodaj krótki opis oceny lub wiadomość dla kucharza.
Jak dodać przepis do ulubionych?
Po otwarciu przepisu wystarczy kliknąć w serduszko i zawsze można znaleźć przepis w swoim profilu w zakładce ulubione przepisy.