REKLAMA
Szparagi z serem i rybą
Zdrowo, szybko i smacznie
REKLAMA
Składniki
porcje
2
- 400 g Szparagi
- 180 g tofu wędzone
- 100 g pomidor
- 130 g tarty ser
- Mrożone filety
- Pieprz mielony
- sól
- Przyprawy do ryb
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
45 min.
1. Krok
Zamrożone filety ułożyć na patelni, posypać solą i pieprzem do ryb.Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 ° C.Nie przykrywać.
2. Krok
I zrobić szparagi, odciąć końce i końcówki też, te odstawić, resztę delikatnie obrać.
3. Krok
Wierzchołki włożyć do gorącej osolonej wody gotować 2 minuty, a resztę 3 minuty.Wyjąć z wody i przełożyć na patelnię z rybą.
4. Krok
Na szparagi nałóż starty ser tofu wymieszany z pomidorami.
5. Krok
Wstawiamy przykryte do piekarnika na około 20minut.
6. Krok
Odkrywamy i posypujemy startym serem eidam, serem mozzarella lub tym co lubimy.
7. Krok
Wstawić do piekarnika na kilka minut.
8. Krok
Dla ozdoby zrób z przepiórczego jajka ox eye.