REKLAMA

Pasta z makreli z twarogiem

REKLAMA

Składniki

porcje
2
  • 120 g tuńczyk w swoim własnym soku Dodano do
  • 75 g Delikatny półtłusty twaróg Dodano do
  • 1 łyżeczka Musztarda Dodano do
  • mała cebula Dodano do
  • 1 ząbek czosnku Dodano do
  • Kilka kropel cytryny Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • Sól Dodano do
REKLAMA

Procedura

20 min.

Tuńczyka mieszamy z twarogiem i musztardą. Cebulę kroimy na małe kawałki, czosnek przeciskamy i mieszamy z tuńczykiem. Na koniec doprawiamy sokiem z cytryny, solą, bazylią i przyprawami. Teraz jem tylko chleb pełnoziarnisty z Slatinskiego, ponieważ ma doskonały smak i wysokie wartości odżywcze.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy