REKLAMA
Źródło: ivanmateev from Getty Images signature
Faszerowane jajka
Tradycyjny przysmak, który możemy przygotować w kilka minut i ucieszy każdego gościa.
REKLAMA
Składniki
porcje
4
Nadzienie
- 8 szt jajka
- 4 łyżka stołowa majonez
- 1 szt The Onion
- 2 łyżka stołowa Musztarda
Do ozdobienia
- 1 szt Papryki
- 4 szt Kawałki pietruszki
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Ugotuj jajka w wrzącej wodzie na twardo, przez około 10 - 12 minut i pozwól im ostygnąć.
2. Krok
Przekrój jajka na pół i usuń żółtka.
3. Krok
Żółtka, majonez, musztardę i drobno posiekaną cebulę wymieszaj w misce, dopraw solą i pieprzem.
4. Krok
Jajka wypełnij kremem i pozwól im ostygnąć przed podaniem.