REKLAMA

Źródło: ivanmateev from Getty Images signature

Faszerowane jajka

Tradycyjny przysmak, który możemy przygotować w kilka minut i ucieszy każdego gościa.

REKLAMA

Składniki

porcje
4

Nadzienie

  • 8 szt jajka Dodano do
  • 4 łyżka stołowa majonez Dodano do
  • 1 szt The Onion Dodano do
  • 2 łyżka stołowa Musztarda Dodano do

Do ozdobienia

  • 1 szt Papryki Dodano do
  • 4 szt Kawałki pietruszki Dodano do
REKLAMA

Procedura

15 min.
1. Krok

Ugotuj jajka w wrzącej wodzie na twardo, przez około 10 - 12 minut i pozwól im ostygnąć.

2. Krok

Przekrój jajka na pół i usuń żółtka.

3. Krok

Żółtka, majonez, musztardę i drobno posiekaną cebulę wymieszaj w misce, dopraw solą i pieprzem.

4. Krok

Jajka wypełnij kremem i pozwól im ostygnąć przed podaniem.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy