REKLAMA

Domowe biszkopty

Domowe to domowe :)

REKLAMA

Składniki

porcje
20
  • 2 szt jajko Dodano do
  • 60 g Mąka orkiszowa Dodano do
  • 1 łyżka stołowa Klonowego syropu Dodano do
  • 12 łyżeczka Soda bikarbona do herbaty Dodano do
REKLAMA

Procedura

20 min.
1. Krok

Jajka razem z syropem ubijamy na pianę i stopniowo dodajemy mąkę zmieszaną z sodą.

2. Krok

Ciasto przekładamy do formy i pieczemy w temperaturze 180° około 10 minut.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy