REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/M1YwuPgs6bfQh-B-2vXt/30e044eec8256fffa957dba81a3275.jpeg)
Ryżowe makaron z tofu i warzywami
REKLAMA
Składniki
porcje
2
- 200 g makaron ryżowy
- 100 g Narzędzia Funkcje przestrzeń nazw funkcje { //Zapisz przetłumaczony tekst typ save_translation = (_: { text: string, }) => any; } // przestrzeń nazw funkcje
- 100 g Papryki
- 1 Opakowanie białe tofu
- Poke sos
- olej sezamowy
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Ugotować makaron we wrzącej wodzie. Odcedzić.
2. Krok
Pokrójmy warzywa na cienkie plasterki i smażymy je na sezamowym oleju do miękkości.
3. Krok
Pokroimy tofu i chwilę je przesmażymy.
4. Krok
Podawane z sosem poke