REKLAMA

Ryżowe makaron z tofu i warzywami

REKLAMA

Składniki

porcje
2
  • 200 g makaron ryżowy Dodano do
  • 100 g Narzędzia Funkcje przestrzeń nazw funkcje { //Zapisz przetłumaczony tekst typ save_translation = (_: { text: string, }) => any; } // przestrzeń nazw funkcje Dodano do
  • 100 g Papryki Dodano do
  • 1 Opakowanie białe tofu Dodano do
  • Poke sos Dodano do
  • olej sezamowy Dodano do
REKLAMA

Procedura

15 min.
1. Krok

Ugotować makaron we wrzącej wodzie. Odcedzić.

2. Krok

Pokrójmy warzywa na cienkie plasterki i smażymy je na sezamowym oleju do miękkości.

3. Krok

Pokroimy tofu i chwilę je przesmażymy.

4. Krok

Podawane z sosem poke

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2166 przepisy

Zupy i buliony

347 przepisy

Ciasta i desery

1371 przepisy

Dania mięsne

1123 przepisy

Śniadanie

476 przepisy

Kolacja

2027 przepisy

Deser

1524 przepisy

Ciastka

352 przepisy

Ciasta

379 przepisy

Makaron

240 przepisy