REKLAMA

Ryżowe makaron z tofu i warzywami

REKLAMA

Składniki

porcje
2
  • 200 g makaron ryżowy Dodano do
  • 100 g Narzędzia Funkcje przestrzeń nazw funkcje { //Zapisz przetłumaczony tekst typ save_translation = (_: { text: string, }) => any; } // przestrzeń nazw funkcje Dodano do
  • 100 g Papryki Dodano do
  • 1 Opakowanie białe tofu Dodano do
  • Poke sos Dodano do
  • olej sezamowy Dodano do
REKLAMA

Procedura

15 min.
1. Krok

Ugotować makaron we wrzącej wodzie. Odcedzić.

2. Krok

Pokrójmy warzywa na cienkie plasterki i smażymy je na sezamowym oleju do miękkości.

3. Krok

Pokroimy tofu i chwilę je przesmażymy.

4. Krok

Podawane z sosem poke

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Fermentacja

75 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy

Bez pieczenia

185 przepisy

Łosoś

63 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy