REKLAMA
Rurki z Bitą Śmietaną

Rurki z Bitą Śmietaną

Rurki z Bitą Śmietaną w środku

REKLAMA

Składniki

porcje
6
  • 2 opakowanie ciasta francuskiego Dodano do
  • 1 bita śmietana Dodano do
REKLAMA

Procedura

30 min.
1. Krok

Wyjmij z lodówki ciasto francuskie następnie pokrój w paski nawin na foremki do rurek i piecz w piekarniku w temperaturze 180'C i piecz 20 minut następnie wyjmij i ostudz a następnie włóż do rurek bitą śmietanę i Gotowe

2. Krok

Smacznego

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Fermentacja

75 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Łosoś

63 przepisy