REKLAMA
Źródło: Pixabay: markusspiske
Jajecznica ze szczypiorkiem
Prosty i szybki do przygotowania posiłek. Jajecznica to klasyczne danie śniadaniowe, a dodatek szczypiorku dodaje jej wyjątkowego smaku.
REKLAMA
Składniki
porcje
2
- 4 Sztuka jajka
- 1 Objętość Szczypiorek
- 30 gramy masło
- 1 szczypta sól i pieprz
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Rozgrzej patelnię i dodaj masło.
2. Krok
Rozbij jajka do miski, dodaj sól i pieprz, a następnie wymieszaj.
3. Krok
Wlej jajka na rozgrzaną patelnię i mieszaj, aż zaczną gęstnieć.
4. Krok
Dodaj posiekany szczypiorek i mieszaj, aż jajecznica będzie gotowa.
5. Krok
Podawaj gorącą jajecznicę ze szczypiorkiem.