REKLAMA
Duszona cielęcina na warzywach
Krok przygotowania 0: Na oleju podsmażamy cebulę. Dodajemy pokrojone mięso, przyprawy i zalewamy wodą. Dusimy do miękkości. Następnie dodajemy warzywa, przecier i gotujemy, aż wszystko będzie miękkie. Na końcu dodajemy śmietankę i pozostawiamy do przegotowania.
REKLAMA
Składniki
porcje
2
- 200 g cielęcina
- 100 g marchew
- 50 g Pietruszka
- 100 ml Zmieszany do gotowania
- 2 łyżki Pomidorowego przecieru
- sól
- Czarny pieprz
- olej
- The Onion
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
10 min.
Na oleju smażymy cebulę. Dodajemy pokrojone mięso, przyprawy i zalewamy wodą. Dusimy do miękkości. Następnie dodajemy warzywa, koncentrat i gotujemy, aż wszystko będzie miękkie. Na końcu dodajemy śmietanę i doprowadzamy do wrzenia.