Krok przygotowania 0: Na oleju podsmażamy cebulę. Dodajemy pokrojone mięso, przyprawy i zalewamy wodą. Dusimy do miękkości. Następnie dodajemy warzywa, przecier i gotujemy, aż wszystko będzie miękkie. Na końcu dodajemy śmietankę i pozostawiamy do przegotowania.
Sezon grzybkowy w pełni wiec grzechem by było gdyby nie skorzystać z darów natury .
https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2022/09/karkowka-w-lesnych-grzybach.html
Przygotuj miękkie gofry z bananów i płatków owsianych. Są delikatne, łatwe do strawienia i można je podawać na przykład z świeżymi borówkami i syropem z borówek.
Ryby są źródłem wysokiej jakości białka, cennych minerałów, ważnych mikroelementów i witamin. Mają korzystny wpływ na układ krążenia i zaleca się ich spożywanie co najmniej dwa razy w tygodniu. Zainspiruj się tym szybkim obiadem.
Idealne na śniadanie , na obiad i do po południowej kawy .
Pyszne racuchy które są przypomnieniem smaków z dzieciństwa i wspomnieniami o babci .
https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/09/racuchy-na-kefirze.html