REKLAMA
Źródło: peredniankina from Getty Images
Twarogowy krem z czosnkiem
Smaczny i szybki krem twarogowy z czosnkiem jest świetny na śniadanie lub przekąskę. Idealnie pasuje do chleba lub rogalików.
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 200 g twaróg
- 1 szt czosnek
- 2 łyżka stołowa majonez
- 1 szt The Onion
- Zioła
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Najpierw obieramy cebulę i czosnek.
2. Krok
Siekamy cebulę na drobno i przeciskamy czosnek przez praskę do czosnku.
3. Krok
W misce mieszamy twaróg, majonez, czosnek i cebulę.
4. Krok
Dokładnie mieszamy, aż składniki połączą się w jednolitą masę. Możemy również dodać posiekane zioła.
5. Krok
Pasztę możemy podawać na chlebie lub bułkach.