REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/N-h6OOjp0HU1Xdm4E9Pn/952430987e7da6bf5d56111a65ad0c.jpeg)
Źródło: Canva
Surówka z czerwonej kapusty
Chrupiąca i bardzo zdrowa surówka. Idealny dodatek do każdego obiadu.
REKLAMA
Składniki
porcje
6
- 1 czerwona kapusta
- 1 jabłko
- 1 Łyżka cukier kryształ
- sól i pieprz dla smaku
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
10 min.
1. Krok
Kapustę drobno pokrój.
2. Krok
Jabłko obierz i pokrój w kostkę.
3. Krok
W misce wymieszaj kapustę, jabłko, cebulę, ocet jabłkowy, cukier, sól i pieprz.
4. Krok
Dopraw dla smaku i wymieszaj.