REKLAMA
Paste z serka camembert
Fantastyczne śniadanie
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 1 Ser pleśniowy
- 100 g Ser smietankowy do smarowania
- 50 g szynka
- 1 szt jajko
- 3 łyżka stołowa majonez
- 1 łyżka stołowa Francuska musztarda
- łyżka stołowa The Onion
- Sól
- pieprz czarny mielony
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Serek camembert zetrzemy na grubych oczkach. Jajko ugotujemy na twardo, pozostawimy do ostygnięcia, a następnie również zetrzemy na grubych oczkach. Szynkę pokroimy w małe kawałki. Cebulę drobno pokroimy (dałam tylko jedną trzecią małej cebuli).
2. Krok
Dodajemy kremowy krem lub serek cream cheese, musztardę i majonez. Na końcu doprawiamy solą i czarnym pieprzem i dobrze mieszamy. Możemy posypać świeżym szczypiorkiem i cieszyć się.