REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/qdqElnirQcESG5KCZmyU/708a9a64caae3ddca37d407d3745a9.jpeg)
Źródło: Pixabay
Mus truskawkowy
REKLAMA
Składniki
porcje
2
- 1 szt białka jaj
- 100 g cukier puder
- 11⁄2 kubek Truskawka
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Najpierw ubijemy białka z cukrem na pianę.
2. Krok
Truskawki dokładnie rozgniatamy widelcem.
3. Krok
Dodajemy truskawkowy mus do piany i ponownie ubijamy razem.
4. Krok
Napełnijmy kubki i schłodźmy przez co najmniej godzinę. Udekoruj bitą śmietaną i świeżymi truskawkami.