REKLAMA
Mięso na grillu

Mięso na grillu

Znalazłem ten przepis w starym magazynie. Jest to mięso z grilla, z każdą porcją pieczoną osobno, zawiniętą w folię.

REKLAMA

Składniki

porcje
4
  • 4 Kawałki wieprzowiny Dodano do
  • 4 plastry Bekon Dodano do
  • 1 kawałek The Onion Dodano do
  • 4 ziemniaki Dodano do
  • sól Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • słodka papryka Dodano do
  • Przyprawa do grilla Dodano do
  • oliwa z oliwek Dodano do
REKLAMA

Procedura

120 min.
1. Krok

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w plastry lub kostkę.

2. Krok

Posmaruj zewnętrzną stronę mięsa oliwą z oliwek i dokładnie dopraw solą, pieprzem i słodką papryką.

3. Krok

Ziemniaki oczyścić, pokroić w plastry, wymieszać z odrobiną oliwy, solą i pieprzem oraz przyprawą do grilla.

4. Krok

Stopniowo wkładaj do folii pokrojone ziemniaki, plastry boczku i cebulę.

5. Krok

Ci, którzy chcą, mogą dodać warzywa do warzyw.

6. Krok

Umieść plaster mięsa na wierzchu opakowania i zawiń je.

Mięso na grillu - etap przygotowania 1
7. Krok

Piec zapiekankę na grillu przez około 40 minut.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Fermentacja

75 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Łosoś

63 przepisy