REKLAMA
Mięso na grillu

Mięso na grillu

Znalazłem ten przepis w starym magazynie. Jest to mięso z grilla, z każdą porcją pieczoną osobno, zawiniętą w folię.

REKLAMA

Składniki

porcje
4
  • 4 Kawałki wieprzowiny Dodano do
  • 4 plastry Bekon Dodano do
  • 1 kawałek The Onion Dodano do
  • 4 ziemniaki Dodano do
  • sól Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • słodka papryka Dodano do
  • Przyprawa do grilla Dodano do
  • oliwa z oliwek Dodano do
REKLAMA

Procedura

120 min.
1. Krok

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w plastry lub kostkę.

2. Krok

Posmaruj zewnętrzną stronę mięsa oliwą z oliwek i dokładnie dopraw solą, pieprzem i słodką papryką.

3. Krok

Ziemniaki oczyścić, pokroić w plastry, wymieszać z odrobiną oliwy, solą i pieprzem oraz przyprawą do grilla.

4. Krok

Stopniowo wkładaj do folii pokrojone ziemniaki, plastry boczku i cebulę.

5. Krok

Ci, którzy chcą, mogą dodać warzywa do warzyw.

6. Krok

Umieść plaster mięsa na wierzchu opakowania i zawiń je.

Mięso na grillu - etap przygotowania 1
7. Krok

Piec zapiekankę na grillu przez około 40 minut.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2166 przepisy

Zupy i buliony

347 przepisy

Ciasta i desery

1371 przepisy

Dania mięsne

1123 przepisy

Śniadanie

476 przepisy

Kolacja

2027 przepisy

Deser

1524 przepisy

Ciastka

352 przepisy

Ciasta

379 przepisy

Makaron

240 przepisy