REKLAMA
Mięso na grillu

Mięso na grillu

Znalazłem ten przepis w starym magazynie. Jest to mięso z grilla, z każdą porcją pieczoną osobno, zawiniętą w folię.

REKLAMA

Składniki

porcje
4
  • 4 Kawałki wieprzowiny Dodano do
  • 4 plastry Bekon Dodano do
  • 1 kawałek The Onion Dodano do
  • 4 ziemniaki Dodano do
  • sól Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • słodka papryka Dodano do
  • Przyprawa do grilla Dodano do
  • oliwa z oliwek Dodano do
REKLAMA

Procedura

120 min.
1. Krok

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w plastry lub kostkę.

2. Krok

Posmaruj zewnętrzną stronę mięsa oliwą z oliwek i dokładnie dopraw solą, pieprzem i słodką papryką.

3. Krok

Ziemniaki oczyścić, pokroić w plastry, wymieszać z odrobiną oliwy, solą i pieprzem oraz przyprawą do grilla.

4. Krok

Stopniowo wkładaj do folii pokrojone ziemniaki, plastry boczku i cebulę.

5. Krok

Ci, którzy chcą, mogą dodać warzywa do warzyw.

6. Krok

Umieść plaster mięsa na wierzchu opakowania i zawiń je.

Mięso na grillu - etap przygotowania 1
7. Krok

Piec zapiekankę na grillu przez około 40 minut.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Kolacja

2011 przepisy

Dania mięsne

1108 przepisy

Śniadanie

468 przepisy

Deser

1521 przepisy

Awokado

51 przepisy

Obiad

2157 przepisy