REKLAMA
Źródło: kwasny221 from Getty Images
Makaron z tuńczykiem i oliwkami
Przepis na szybki i smaczny makaron z tuńczykiem i oliwkami.
REKLAMA
Składniki
porcje
2
Makaron
- 200 g makaron
Treść
- 1 szt Tuńczyk w oleju
- 50 g Narzędzia
- 2 goździki czosnek
- 1 szt Cytrynka
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
30 min.
1. Krok
Ugotuj makaron według instrukcji na opakowaniu. W międzyczasie przygotuj farsz.
2. Krok
Na patelnię najpierw podsmaż drobno pokrojony czosnek.
3. Krok
Po chwili dodaj tuńczyka razem z olejem z puszki i oliwkami. Gotuj przez kilka minut, aż wszystkie smaki się połączą.
4. Krok
Mieszaj makaron z sosem i poprzyj sokiem z limonki.