REKLAMA

Krem truskawkowy z mascarpone i bitej śmietany

Delikatnie ubita śmietana z truskawkami.

REKLAMA

Składniki

porcje
2
  • 1 mascarpone Dodano do
  • 1 bita śmietana Dodano do
  • 1 cukier waniliowy Dodano do
  • 250 g Mrożone truskawki pop-up Dodano do
REKLAMA

Procedura

15 min.
1. Krok

Wymieszać mascarpone, bitą śmietanę i 1/2 cukru waniliowego.

2. Krok

Truskawki rozmrozić (oczywiście mogą być świeże) i gotować przez chwilę z 1/2 cukru waniliowego. Odstawić do ostygnięcia. Ułożyć truskawki i śmietankę w szklance. Polać szybką mżawką smakową.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Fermentacja

75 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Łosoś

63 przepisy