REKLAMA
Źródło: Pexels
Koreczki
Idealna przekąska na imprezę.
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 8 kiełbasek np kiełbasa myśliwska
- 8 kromek chleba tostowego
- 4 plastry sera żółtego
- 4 plastry szynki
- 4 plastry ogórka kiszonego
- 2 łyżki musztardy
- sól i pieprz do smaku
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Kiełbaski ugotuj na parze lub usmaż na patelni.
2. Krok
W misce wymieszaj majonez, musztardę, ketchup i keczup.
3. Krok
Każdą kromkę chleba posmaruj powstałym sosem.
4. Krok
Na każdej kromce ułóż plaster sera, szynki, ogórka, kiełbasę i posyp posiekaną natką pietruszki.
5. Krok
Posyp szczyptą soli i pieprzu.
6. Krok
Złóż kromki chleba i pokrój na kawałki.