REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/knKpEiHwLNwBtGTHCAF_/44d37939aa4f55ccb594360b6fbe0e.jpeg)
Źródło: ViktoriiaNovokhatska from Getty Images
Kokosowy nadziewka do tortu
Ten wyśmienity kokosowy nadziewka do tortu jest łatwy do przygotowania i doda twojemu deserowi egzotycznego smaku.
REKLAMA
Składniki
porcje
1
- 200 g kokos
- 250 ml zmiękczone masło
- 150 g cukier puder
- 1 szt Ekstrakt waniliowy
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
30 min.
1. Krok
W misce wymieszaj kokos, masło, cukier puder i ekstrakt waniliowy.
2. Krok
Mieszaj, aż powstanie gładka masa.
3. Krok
Pozwól nadzieniu odpocząć w lodówce przez co najmniej 30 minut przed użyciem go do napełnienia tortu.