REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/wdFGI0NWZP6bybsIqncg/bf3cb828f5e90a45dc8faf6ee4d908.jpeg)
Źródło: jreika from Getty Images
Kasztanowy nadzienie
Smaczne i delikatne kasztanowe nadzienie, idealne do naleśników, ciast czy deserów.
REKLAMA
Składniki
porcje
8
- 500 g puree z kasztanów
- 150 g cukier
- 2 szt cukier waniliowy
- 200 g masło
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
30 min.
1. Krok
W dużej misce wymieszaj puree kasztanowe, cukier, cukier waniliowy i masło.
2. Krok
Kiedy masz gładką mieszankę, przełóż ją do innego naczynia i chłodź w lodówce co najmniej 2 godziny przed użyciem.