REKLAMA

Źródło: jreika from Getty Images

Kasztanowy nadzienie

Smaczne i delikatne kasztanowe nadzienie, idealne do naleśników, ciast czy deserów.

REKLAMA

Składniki

porcje
8
  • 500 g puree z kasztanów Dodano do
  • 150 g cukier Dodano do
  • 2 szt cukier waniliowy Dodano do
  • 200 g masło Dodano do
REKLAMA

Procedura

30 min.
1. Krok

W dużej misce wymieszaj puree kasztanowe, cukier, cukier waniliowy i masło.

2. Krok

Kiedy masz gładką mieszankę, przełóż ją do innego naczynia i chłodź w lodówce co najmniej 2 godziny przed użyciem.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy