REKLAMA
Bezglutenowe muffiny

Bezglutenowe muffiny

Muffiny odpowiednie również dla osób na diecie bezglutenowej. Ale wszyscy będą się nimi delektować :)

REKLAMA

Składniki

porcje
18
  • 2 jajko Dodano do
  • 12 HR mleko Dodano do
  • 14 HR olej Dodano do
  • 1 HR mąka z tapioki Dodano do
  • 1 HR mąka ryżowa Dodano do
  • 12 HR cukier Dodano do
  • 1 łyżeczka proszek do pieczenia Dodano do
  • szczypta sól Dodano do
  • siekane orzeszki ziemne Dodano do
  • Jagoda Dodano do
  • siekana czekolada Dodano do
REKLAMA

Procedura

35 min.

W miseczkach mieszamy osobno mokre i suche składniki. Do mokrej mieszanki dodajemy suchą mieszankę. Na koniec mieszamy orzechy, czekoladę i jagody. Napełniamy koszyczki na muffiny i pieczemy w temperaturze 180 stopni około 25 minut.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2166 przepisy

Zupy i buliony

347 przepisy

Ciasta i desery

1371 przepisy

Dania mięsne

1123 przepisy

Śniadanie

476 przepisy

Kolacja

2027 przepisy

Deser

1524 przepisy

Ciastka

352 przepisy

Ciasta

379 przepisy

Makaron

240 przepisy