REKLAMA
Bezglutenowe muffiny

Bezglutenowe muffiny

Muffiny odpowiednie również dla osób na diecie bezglutenowej. Ale wszyscy będą się nimi delektować :)

REKLAMA

Składniki

porcje
18
  • 2 jajko Dodano do
  • 12 HR mleko Dodano do
  • 14 HR olej Dodano do
  • 1 HR mąka z tapioki Dodano do
  • 1 HR mąka ryżowa Dodano do
  • 12 HR cukier Dodano do
  • 1 łyżeczka proszek do pieczenia Dodano do
  • szczypta sól Dodano do
  • siekane orzeszki ziemne Dodano do
  • Jagoda Dodano do
  • siekana czekolada Dodano do
REKLAMA

Procedura

35 min.

W miseczkach mieszamy osobno mokre i suche składniki. Do mokrej mieszanki dodajemy suchą mieszankę. Na koniec mieszamy orzechy, czekoladę i jagody. Napełniamy koszyczki na muffiny i pieczemy w temperaturze 180 stopni około 25 minut.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciastka

344 przepisy

Łosoś

62 przepisy

Sałatki

319 przepisy

Ciasta i desery

1307 przepisy

Kolacja

1918 przepisy

Bez pieczenia

162 przepisy

Słowacki

106 przepisy

Śniadanie

433 przepisy

Obiad

2064 przepisy

Deser

1454 przepisy

Zupy i buliony

332 przepisy