REKLAMA
Źródło: Youtube
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Szybki i łatwy przepis na pyszną pastę jajeczną, doskonałą do kanapek lub jako dodatek do śniadania. Zarówno dorośli, jak i dzieci pokochają jej delikatny i świeży smak. Dodatek szczypiorku nadaje jej lekko pikantny posmak i czyni ją bardziej aromatyczną.
REKLAMA
Składniki
porcje
3
- 4 jajka na twardo
- 1 Objętość szczypiorku
- 4 ks Rzodkiewki
- 1 Łyżka majonezu
- sól
- pieprz
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Jajka ugotować i roztrzepać.
2. Krok
Wymieszać ze szczypiorkiem i posiekaną rzodkiewką.
3. Krok
Doprawić solą i pieprzem.
4. Krok
Na koniec dodać majonez.