REKLAMA

Nieupieczony tort owocowy

Przygotowanie kroku 0: Na dno i boki tortu kładziemy biszkopty. Śmietankę miksujemy z twarogiem i cukrem i układamy na biszkoptach, gdzie pomiędzy nimi dodajemy owoce. Wkładamy do lodówki na co najmniej 5 godzin, aby stężał.

REKLAMA

Składniki

porcje
10
  • 2 pakiety Długich herbatników Dodano do
  • 800 g Kwaśna śmietana Dodano do
  • 250 g Delikatny twaróg Dodano do
  • 2 pakiety Waniliowy cukier Dodano do
  • owoce Dodano do
REKLAMA

Procedura

20 min.

Na dno i boki tortu dodajemy biszkopty. Śmietanę mieszamy z serem i cukrem i nakładać na biszkopty, między którymi dodajemy owoce. Chłodzimy co najmniej na 5 godzin w lodówce.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy