REKLAMA

Źródło: margouillatphotos from Getty Images

Najlepsza pasta mięsna

Najlepsza pasta mięsna, która jest bardzo smaczna, szybka w przygotowaniu i może być przechowywana przez kilka dni w lodówce. Można ją podawać ze świeżym pieczywem lub domową bagietką.

REKLAMA

Składniki

porcje
7
  • 500 g wieprzowiny Dodano do
  • 1 szt The Onion Dodano do
  • 4 goździki Czosnek Dodano do
  • 100 g Maści Dodano do
  • Sól i czarny pieprz Dodano do
  • Papryki Dodano do
  • Trochę wody Dodano do
REKLAMA

Procedura

30 min.
1. Krok

Pokrój wieprzowinę na mniejsze kawałki.

2. Krok

Oczyść i drobno posiekaj cebulę i czosnek.

3. Krok

Roztop smalec na patelni i dodaj cebulę oraz czosnek. Smażyć, aż cebula stanie się złotobrązowa.

4. Krok

Następnie dodać mięso i podsmażyć je razem z cebulą.

5. Krok

Dopraw wszystko solą, czarnym pieprzem i papryką i dodaj trochę wody. Gotować na wolnym ogniu pod przykryciem przez około 20 minut.

6. Krok

Po ugotowaniu zmiksuj wszystko na gładką pastę.

7. Krok

Spróbować pasty i w razie potrzeby doprawić.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy