REKLAMA

Kasza jęczmienna ze szpinakiem i wędzonym łososiem

Szybkie przygotowanie wspaniałego lunchu

REKLAMA

Składniki

porcje
1
  • 3 garści świeży szpinak Dodano do
  • 1 czosnek Dodano do
  • szczypta soli Dodano do
  • oliwa z oliwek Dodano do
  • 1 kubek gruba mąka Dodano do
  • 3 łosoś wędzony Dodano do
  • handful granat Dodano do
  • bazylia Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • cytryna Dodano do
  • Orzechy nerkowca Dodano do
REKLAMA

Procedura

30 min.

Kaszę gotujemy osobno, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Podstawą przepisu jest pesto szpinakowe, które zrobiłam miksując szpinak, bazylię, czosnek, nerkowce, sól i pieprz. Mieszankę wmieszać do ugotowanej kaszy, doprawić do smaku, podawać z wędzonym łososiem o smaku granatu i cytryny. Smacznego

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy