REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/4USB6FeS-JcTd5EIPL-O/3a6fa96fcd7b9612c9020db3cc3e15.jpeg)
Źródło: JulyProkopiv from Getty Images
Czekoladowy deser bez cukru i pieczenia
Ten surowy czekoladowy deser jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych brownies.
REKLAMA
Składniki
porcje
6
Brownies
- 200 g Daty
- 150 g Orzechy
- 75 g kakao
Tekst
- 100 g olej kokosowy
- 50 g kakao w proszku
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
30 min.
1. Krok
Dadla, orzechy i kakao wkładamy do blendera i dokładnie miksujemy.
2. Krok
Wynikową mieszaninę umieszczamy w formie i dobrze ją uciskamy.
3. Krok
Polany sos polewamy brownies i wstawiamy do lodówki na 2 godziny.