REKLAMA
Ciasto budyniowe z truskawkami
Zdrowa czekolada - truskawkowy przysmak
REKLAMA
Składniki
porcje
2
- 1 Orkiszowo cynamonowy lawasz
- 300 ml mleko
- 1 Czekoladowy pudding proteinowy
- sztuczny słodzik
- 150 g świeże truskawki
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
20 min.
1. Krok
Przygotuj budyń z wyprzedzeniem zgodnie z instrukcjami na opakowaniu, odstaw na bok.
2. Krok
Przygotuj miskę i pokrój jeden plasterek lavash zgodnie z rozmiarem dna, ja użyłam małej szklanej miski z pokrywką. Po przygotowaniu lawaszu i schłodzeniu kremu możesz zacząć układać warstwy. Zacznij od kawałka lavash, a następnie warstwy kremu, truskawek i powtórz. Gotowe ciasto wstaw do lodówki, aby odpoczęło przez noc.
3. Krok
Podawać, dobry smak.