REKLAMA
Źródło: carla-tomulescus-images from Canva
Sos hamburgerowy
Sos hamburgerowy to smakowity dodatek do wielu potraw. Idealny do hamburgerów, frytek, a nawet grillowanego mięsa. Ten przepis gwarantuje idealne połączenie słodko-pikantnych smaków.
REKLAMA
Składniki
porcje
10
- 150 ml keczupu
- 1 szkło musztardy
- 2 łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka papryki słodkiej
- 1⁄2 łyżeczki papryki ostrej
- 1 łyżeczka soli
- 1⁄2 Okulary wody
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
10 min.
1. Krok
W rondelku mieszamy wszystkie składniki
2. Krok
Gotujemy na małym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu
3. Krok
Gdy sos zgęstnieje, zdejmujemy go z ognia i studzimy przed podaniem