REKLAMA

Pieczony filet rybny

Ciekawy sposób na przygotowanie filetów rybnych.

REKLAMA
35 szybkich posiłków, które nie nadwyrężą Twojego portfela

Przepis można znaleźć w tym artykule

35 szybkich posiłków, które nie nadwyrężą Twojego portfela

Składniki

porcje
4
  • 900 g filety rybne Dodano do
  • 200 g ser eydam Dodano do
  • 1 jajko Dodano do
  • 6 goździki czosnek Dodano do
  • 1 Łyżka Musztarda Dodano do
  • sól Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • 200 ml kwaśna śmietana Dodano do
REKLAMA

Procedura

30 min.
1. Krok

Filety rybne ułożyć w natłuszczonym naczyniu do pieczenia, doprawić solą i pieprzem oraz natrzeć rozgniecionym czosnkiem. Przykryć folią i piec w piekarniku w temperaturze 180°C przez około 8 minut.

2. Krok

Do śmietany dodać starty ser, jajko, musztardę. Posmaruj filety tą mieszanką i piecz przez dziesięć minut. Podawać z tłuczonymi ziemniakami.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Fermentacja

75 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy

Bez pieczenia

185 przepisy

Łosoś

63 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy