REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/RCo9hXI5KHcUyatZIR2x/b671230d19dc5f64684ed8aa9eda78.jpeg)
Pieczarki na grilla
Grillowane pieczarki z warzywami
REKLAMA
Składniki
porcje
1
- 8 szt grzybek
- 1 czerwona cebula
- 1 papryczka chili
- 1 Papryki
- 1 mała cukinia
- Rosemary
- oliwa z oliwek
- Sól
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Wszystkie warzywa czyścimy i kroimy na większe kawałki.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/RCo9hXI5KHcUyatZIR2x/1b24a011f8dbcac19fd7216aee6704.jpeg)
Źródło: Youtube
2. Krok
Warzywa mieszamy z oliwą z oliwek. Solimy i kładziemy na rozgrzanym grillu.
3. Krok
Regularnie mieszamy warzywa. Do prawie gotowych warzyw dodajemy jeszcze gałązki świeżego rozmarynu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/RCo9hXI5KHcUyatZIR2x/bf6b70f060833a0e3329dfbf6ebf3b.jpeg)
Źródło: Youtube
4. Krok
Gdy na warzywach widoczne są ślady po grillowaniu, są gotowe i możemy je natychmiast podać.