REKLAMA
Pieczarki na grilla
Grillowane pieczarki z warzywami
REKLAMA
Składniki
porcje
1
- 8 szt grzybek
- 1 czerwona cebula
- 1 papryczka chili
- 1 Papryki
- 1 mała cukinia
- Rosemary
- oliwa z oliwek
- Sól
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Wszystkie warzywa czyścimy i kroimy na większe kawałki.
Źródło: Youtube
2. Krok
Warzywa mieszamy z oliwą z oliwek. Solimy i kładziemy na rozgrzanym grillu.
3. Krok
Regularnie mieszamy warzywa. Do prawie gotowych warzyw dodajemy jeszcze gałązki świeżego rozmarynu.
Źródło: Youtube
4. Krok
Gdy na warzywach widoczne są ślady po grillowaniu, są gotowe i możemy je natychmiast podać.