REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/AsxDL0Sz2LL4JD7TYhU6/891f9359254570fc856bbd2e99f314.jpeg)
Pasta z wędzonej makreli i jajek
Dziś coś z szybkiej , smacznej i zdrowej kuchni . https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2023/08/pasta-z-wedzonej-makreli-i-jajek.html
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 1 średnia makrela wędzona
- 4 jajka
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
30 min.
1. Krok
Jajka gotujemy na twardo . Makrelę obieramy ze skóry i ości . Obrane jajka przekładamy do miski i delikatnie rozdrabniamy . Dokładamy obraną makrelę i wszystko miksujemy na gładką , jednolitą masę .
2. Krok
Pasta jest idealna na toście z plastrem pomidora i posypany prażoną cebulką .