REKLAMA
Źródło: JackF from Getty Image
Filety z pstrąga z warzywami
To jest prosty i smaczny przepis na filety z pstrąga z warzywami.
REKLAMA
Składniki
porcje
4
Narzędzia
- 4 kawałek Filety z pstrąga
Warzywa
- 2 kawałek The Onion
- 2 kawałek Papryki
- 2 kawałek czosnek
- 1 kawałek sałatka z sałaty
- 150 g pomidory koktajlowe
- natka pietruszki
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
30 min.
1. Krok
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Cebulę, paprykę, czosnek pokrój na cienkie plasterki, a pomidory cherry na pół.
2. Krok
Rozłóż cebulę i czosnek na blasze, polej oliwą z oliwek i posyp solą i przyprawami.
3. Krok
Sprinkle the fillets with salt and seasoning on both sides and place them on a baking sheet.
4. Krok
Pieczeń filetów przez 20 minut i podajemy ze świeżo pokrojonymi warzywami.