REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/jCx4QHxCtzCyXWJE0H24/176adb6d0cea2b81e986d37591c25a.jpeg)
Jak zrobić tatara
Szybko i smacznie
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 300 g polędwica wołowa
- 3 żółtko
- 1 mały szalotki
- keczup
- Musztarda
- Sól
- pieprz czarny mielony
- papryka mielona - słodka
- Sos sylwestrowy
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
30 min.
Makę możemy kupić już zmieloną. Ja wolę mielić w domu, nawet 2 lub 3 razy. Jest bardziej delikatna i o wiele smaczniejsza. Następnie doprawiamy według własnego smaku. Tosty opiekane na oleju i część tylko w tosterze bez oleju, każdy według własnego smaku 😉