REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/K3b6d2RcBIuC5wat-5uC/2e11b50fbf4d5ea3891aef54794dc9.jpeg)
Źródło: margouillatphotos from Getty Images
Jajka w majonezie
Klasyk na każde przyjęcie i spotkanie rodzinne. Jajka w majonezie zawsze są smaczne, sycące i wyglądają apetycznie.
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 8 Sztuka jajka
- 4 łyżki majonez
- 2 łyżeczki Musztarda
- 1 szczypta sól
- 1 szczypta pieprz
- 1 Łyżka Szczypiorek
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
30 min.
1. Krok
Ugotuj jajka na twardo. Po ugotowaniu ostudź je i obierz ze skorupki.
2. Krok
Pokrój jajka na pół. Żółtka wyjmij i przełóż do miski.
3. Krok
Dodaj do żółtek majonez, musztardę, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszaj.
4. Krok
Napełnij białka farszem.
5. Krok
Posyp szczypiorkiem.