REKLAMA

Źródło: gadost from Getty Images

Camembert z piekarnika z rozmarynem

Delikatny, topiony ser camembert z aromatycznym rozmarynem to doskonała przekąska na wieczór. Prosty w przygotowaniu, a efekt końcowy na pewno zadowoli wszystkich miłośników sera.

REKLAMA

Składniki

porcje
2
  • 1 sztuka Camembert Dodano do
  • 1 łyżeczka Suszony rozmaryn Dodano do
  • 2 zęby czosnek Dodano do
  • 2 Sztuka bagietka Dodano do
REKLAMA

Procedura

30 min.
1. Krok

Rozgrzej piekarnik do 200 stopni C.

2. Krok

Camembert umieść w naczyniu żaroodpornym. Posyp go suszonym rozmarynem i włożonymi ząbkami czosnku.

3. Krok

Piecz w piekarniku przez około 20 minut, aż ser zacznie się rozpływać.

4. Krok

Podawaj gorący, z kawałkami bagietki.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy