REKLAMA

Źródło: Atide from Getty Images

Pasta z resztek pieczonego mięsa

Smaczna pasta z resztek pieczonego mięsa. Idealna na śniadanie lub jako szybka przekąska w ciągu dnia.

REKLAMA

Składniki

porcje
4
  • 300 g Pieczone mięso Dodano do
  • 1 kawałek The Onion Dodano do
  • 2 Łyżki Majonez Dodano do
  • 1 Łyżka Musztarda Dodano do
  • 1 kawałek czosnek Dodano do
  • 1 Łyżka Solamylu Dodano do
  • 1 Łyżka Pieprz mielony Dodano do
REKLAMA

Procedura

15 min.
1. Krok

Pokrój mięso na małe kawałki.

2. Krok

Obierz cebulę i czosnek, a następnie posiekaj je drobno.

3. Krok

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki i zgnieć widelcem, aż uzyskasz konsystencję do smarowania.

4. Krok

Dodaj solamyl, aby pasta się zgęstniała.

5. Krok

Spróbuj i ewentualnie dopraw solą i pieprzem.

6. Krok

Podawaj na świeżym chlebie lub toście.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Fermentacja

75 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy

Bez pieczenia

185 przepisy

Łosoś

63 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy