REKLAMA

Borówkowe muffiny

REKLAMA

Składniki

porcje
6
  • 200 g Przecier jabłkowy Dodano do
  • 2 Łyżka Miód Dodano do
  • 112 Łyżki Oleje Dodano do
  • 1 kubek Mąka żytnia razowa Dodano do
  • 2 Łyżka proszek do pieczenia Dodano do
  • 100 g Jagoda Dodano do

Wartości odżywcze i cena

Aby strona działała poprawnie, należy wyłączyć blokowanie reklam w przeglądarce.

REKLAMA

Procedura

35 min.
1. Krok

Najpierw mieszamy składniki ciekłe, a następnie sypkie, dodajemy jagody i regularnie układamy w koszyczkach.

2. Krok

Pieczemy przy 180 stopniach przez 25 minut.

Oceń ten przepis

Podoba Ci się ten przepis?

Jak powstał ten przepis?

0 / 255
Dodaj zdjęcie

Najnowsze przepisy

REKLAMA
REKLAMA

Najnowsze przepisy

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2166 przepisy

Zupy i buliony

347 przepisy

Ciasta i desery

1371 przepisy

Dania mięsne

1123 przepisy

Śniadanie

476 przepisy

Kolacja

2027 przepisy

Deser

1524 przepisy

Ciastka

352 przepisy

Ciasta

379 przepisy

Makaron

240 przepisy
Recipe author image mythebestfood

Borówkowe muffiny

35
Protokół
6
Liczba porcji
Procedura
1. Krok

Najpierw mieszamy składniki ciekłe, a następnie sypkie, dodajemy jagody i regularnie układamy w koszyczkach.

2. Krok

Pieczemy przy 180 stopniach przez 25 minut.

Składniki
200 g
Przecier jabłkowy
2 Łyżka
Miód
112 Łyżki
Oleje
1 kubek
Mąka żytnia razowa
2 Łyżka
proszek do pieczenia
100 g
Jagoda