REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/9w9lqs6w93-BNTIu7Cu-/b8a27642630015bcc3b3925b7f1867.jpeg)
Borówkowe muffiny
REKLAMA
Składniki
porcje
6
- 200 g Przecier jabłkowy
- 2 Łyżka Miód
- 11⁄2 Łyżki Oleje
- 1 kubek Mąka żytnia razowa
- 2 Łyżka proszek do pieczenia
- 100 g Jagoda
Najnowsze ulotki
Wartości odżywcze i cena
REKLAMA
Procedura
35 min.
1. Krok
Najpierw mieszamy składniki ciekłe, a następnie sypkie, dodajemy jagody i regularnie układamy w koszyczkach.
2. Krok
Pieczemy przy 180 stopniach przez 25 minut.
Podziel się przepisem z innymi
Reels
NowyNajnowsze przepisy
REKLAMA
REKLAMA
Najnowsze przepisy
REKLAMA
REKLAMA
Reels
NowyUlubione przepisy
REKLAMA
REKLAMA
Górne kategorie
Borówkowe muffiny
35
Protokół6
Liczba porcjiProcedura
1. Krok
Najpierw mieszamy składniki ciekłe, a następnie sypkie, dodajemy jagody i regularnie układamy w koszyczkach.
2. Krok
Pieczemy przy 180 stopniach przez 25 minut.
Składniki
200 g
Przecier jabłkowy
2 Łyżka
Miód
11⁄2 Łyżki
Oleje
1 kubek
Mąka żytnia razowa
2 Łyżka
proszek do pieczenia
100 g
Jagoda
Jak powstał ten przepis?