REKLAMA

Borówkowe muffiny

REKLAMA

Składniki

porcje
6
  • 200 g Przecier jabłkowy Dodano do
  • 2 Łyżka Miód Dodano do
  • 112 Łyżki Oleje Dodano do
  • 1 kubek Mąka żytnia razowa Dodano do
  • 2 Łyżka proszek do pieczenia Dodano do
  • 100 g Jagoda Dodano do
REKLAMA

Procedura

35 min.
1. Krok

Najpierw mieszamy składniki ciekłe, a następnie sypkie, dodajemy jagody i regularnie układamy w koszyczkach.

2. Krok

Pieczemy przy 180 stopniach przez 25 minut.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Na patelni

560 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy