REKLAMA

Źródło: FB: Proste przepisy na najlepsze potrawy

Surówka z kapusty włoskiej

Kolorowa i zdrowa surówka, która doda smaku każdemu posiłkowi. Kapusta włoska, kukurydza i groszek tworzą eksplozję smaków, a kremowy dressing dodaje jej kuszącego charakteru.

REKLAMA

Składniki

porcje
4

Surówka

  • 1 szkło posiekanej kapusty włoskiej Dodano do
  • 1 szkło kukurydzy Dodano do
  • 1 szkło groszku Dodano do

Dressing

  • 1 szkło jogurtu naturalnego Dodano do
  • 1 łyżeczka musztardy dijon Dodano do
REKLAMA

Procedura

20 min.
1. Krok

Przygotuj składniki na surówkę. Kapustę włoską posiekaj, kukurydzę i groszek odcedź z zalewy.

2. Krok

Przygotuj dressing. W miseczce połącz jogurt naturalny z musztardą Dijon.

3. Krok

Połącz wszystkie składniki w dużej misce, dodaj dressing i delikatnie wymieszaj.

4. Krok

Surówkę podawaj od razu lub wstaw na godzinę do lodówki, aby smaki się przegryzły.

REKLAMA

Oceń ten przepis

Podoba Ci się ten przepis?

Jak powstał ten przepis?

0 / 255
Dodaj zdjęcie

Najnowsze przepisy

REKLAMA
REKLAMA

Najnowsze przepisy

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2166 przepisy

Zupy i buliony

347 przepisy

Ciasta i desery

1371 przepisy

Dania mięsne

1125 przepisy

Śniadanie

477 przepisy

Kolacja

2030 przepisy

Deser

1524 przepisy

Ciastka

352 przepisy

Ciasta

379 przepisy

Makaron

240 przepisy
Recipe author image Iwa

Surówka z kapusty włoskiej

Kolorowa i zdrowa surówka, która doda smaku każdemu posiłkowi. Kapusta włoska, kukurydza i groszek tworzą eksplozję smaków, a kremowy dressing dodaje jej kuszącego charakteru.

20
Protokół
4
Liczba porcji
Procedura
1. Krok

Przygotuj składniki na surówkę. Kapustę włoską posiekaj, kukurydzę i groszek odcedź z zalewy.

2. Krok

Przygotuj dressing. W miseczce połącz jogurt naturalny z musztardą Dijon.

3. Krok

Połącz wszystkie składniki w dużej misce, dodaj dressing i delikatnie wymieszaj.

4. Krok

Surówkę podawaj od razu lub wstaw na godzinę do lodówki, aby smaki się przegryzły.

Składniki
Surówka
1 szkło
posiekanej kapusty włoskiej
1 szkło
kukurydzy
1 szkło
groszku
Dressing
1 szkło
jogurtu naturalnego
1 łyżeczka
musztardy dijon