REKLAMA

Źródło: FB: Proste przepisy na najlepsze potrawy

Surówka z kapusty włoskiej

Kolorowa i zdrowa surówka, która doda smaku każdemu posiłkowi. Kapusta włoska, kukurydza i groszek tworzą eksplozję smaków, a kremowy dressing dodaje jej kuszącego charakteru.

REKLAMA

Składniki

porcje
4

Surówka

  • 1 szkło posiekanej kapusty włoskiej Dodano do
  • 1 szkło kukurydzy Dodano do
  • 1 szkło groszku Dodano do

Dressing

  • 1 szkło jogurtu naturalnego Dodano do
  • 1 łyżeczka musztardy dijon Dodano do
REKLAMA

Procedura

20 min.
1. Krok

Przygotuj składniki na surówkę. Kapustę włoską posiekaj, kukurydzę i groszek odcedź z zalewy.

2. Krok

Przygotuj dressing. W miseczce połącz jogurt naturalny z musztardą Dijon.

3. Krok

Połącz wszystkie składniki w dużej misce, dodaj dressing i delikatnie wymieszaj.

4. Krok

Surówkę podawaj od razu lub wstaw na godzinę do lodówki, aby smaki się przegryzły.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciasta

379 przepisy

Dania mięsne

1113 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Fermentacja

75 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Zupy i buliony

345 przepisy

Gotowane

1452 przepisy

Łosoś

63 przepisy

Śniadanie

470 przepisy