REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/ncrVgx9mucdvFHyhtlDJ/caa84cb1d8cc03b6fcc63105526337.jpeg)
Źródło: Canva
Pasta z makreli
Pasta z makreli jest bogata w białko i kwasy Omega-3, jest świetna jako przekąska lub jako dodatek do kanapek.
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 2 puszki makreli w oleju
- 2 ząbki czosnku
- 1 Łyżka musztardy
- 1 Łyżka soku z cytryny
- sól i pieprz dla smaku
- Chleb tostowy do podania
Najnowsze ulotki
Wartości odżywcze i cena
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Makrelę odsącz z oleju i rozdrobnij widelcem.
2. Krok
W misce połącz makrelę, czosnek, cebulę, natkę pietruszki, śmietanę, musztardę i sok z cytryny.
3. Krok
Dopraw dla smaku solą i pieprzem. Podawaj na tostach z chleba.
Podziel się przepisem z innymi
Reels
NowyNajnowsze przepisy
REKLAMA
REKLAMA
Najnowsze przepisy
REKLAMA
REKLAMA
Reels
NowyUlubione przepisy
REKLAMA
REKLAMA
Górne kategorie
Pasta z makreli
Pasta z makreli jest bogata w białko i kwasy Omega-3, jest świetna jako przekąska lub jako dodatek do kanapek.
15
Protokół4
Liczba porcjiProcedura
1. Krok
Makrelę odsącz z oleju i rozdrobnij widelcem.
2. Krok
W misce połącz makrelę, czosnek, cebulę, natkę pietruszki, śmietanę, musztardę i sok z cytryny.
3. Krok
Dopraw dla smaku solą i pieprzem. Podawaj na tostach z chleba.
Składniki
2
puszki makreli w oleju
2
ząbki czosnku
1 Łyżka
musztardy
1 Łyżka
soku z cytryny
sól i pieprz dla smaku
Chleb tostowy do podania
Jak powstał ten przepis?