REKLAMA

Źródło: FB: Dieta ketogeniczna - pytania i przepisy

Fuczki Bieszczadzkie

REKLAMA

Składniki

porcje
6
  • 300 g odciśniętej kapusty kiszonej Dodano do
  • 200 g mąki Dodano do
  • 150 g Mleka Dodano do
  • 1 ks jajko Dodano do
  • sól i pieprz Dodano do
REKLAMA

Procedura

60 min.
1. Krok

Ugotuj boczek w dużym garnku do momentu, aż będzie miękki. Pokroić go w drobną kostkę.

2. Krok

Pokroić cebule, marchewki i ziemniaki w drobną kostkę.

3. Krok

Na patelni poddusić cebulę na boczku, dodając trochę tłuszczu. Następnie dodać pokrojoną marchewkę i ziemniaki.

4. Krok

Dusić wszystko razem na małym ogniu przez około 30 minut, co jakiś czas mieszając.

REKLAMA
5. Krok

Przed podaniem doprawić solą i pieprzem do smaku.

Oceń ten przepis

Podoba Ci się ten przepis?

Jak powstał ten przepis?

0 / 255
Dodaj zdjęcie

Najnowsze przepisy

REKLAMA
REKLAMA

Najnowsze przepisy

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2167 przepisy

Zupy i buliony

348 przepisy

Ciasta i desery

1371 przepisy

Dania mięsne

1125 przepisy

Śniadanie

477 przepisy

Kolacja

2031 przepisy

Deser

1524 przepisy

Ciastka

352 przepisy

Ciasta

379 przepisy

Makaron

240 przepisy
Recipe author image Iwa

Fuczki Bieszczadzkie

60
Protokół
6
Liczba porcji
Procedura
1. Krok

Ugotuj boczek w dużym garnku do momentu, aż będzie miękki. Pokroić go w drobną kostkę.

2. Krok

Pokroić cebule, marchewki i ziemniaki w drobną kostkę.

3. Krok

Na patelni poddusić cebulę na boczku, dodając trochę tłuszczu. Następnie dodać pokrojoną marchewkę i ziemniaki.

4. Krok

Dusić wszystko razem na małym ogniu przez około 30 minut, co jakiś czas mieszając.

5. Krok

Przed podaniem doprawić solą i pieprzem do smaku.

Składniki
300 g
odciśniętej kapusty kiszonej
200 g
mąki
150 g
Mleka
1 ks
jajko
sól i pieprz