:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/n9QUAEhSC5IZIDl5dNrG/eefcb0bacb7b1bb58ddca4233a3860.jpeg)
Źródło: FB: Dieta ketogeniczna - pytania i przepisy
Fuczki Bieszczadzkie
Składniki
- 300 g odciśniętej kapusty kiszonej
- 200 g mąki
- 150 g Mleka
- 1 ks jajko
- sól i pieprz
Najnowsze ulotki
Procedura
Ugotuj boczek w dużym garnku do momentu, aż będzie miękki. Pokroić go w drobną kostkę.
Pokroić cebule, marchewki i ziemniaki w drobną kostkę.
Na patelni poddusić cebulę na boczku, dodając trochę tłuszczu. Następnie dodać pokrojoną marchewkę i ziemniaki.
Dusić wszystko razem na małym ogniu przez około 30 minut, co jakiś czas mieszając.
Przed podaniem doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podziel się przepisem z innymi
Reels
NowyNajnowsze przepisy
Najnowsze przepisy
Reels
NowyUlubione przepisy
Górne kategorie
Fuczki Bieszczadzkie
Ugotuj boczek w dużym garnku do momentu, aż będzie miękki. Pokroić go w drobną kostkę.
Pokroić cebule, marchewki i ziemniaki w drobną kostkę.
Na patelni poddusić cebulę na boczku, dodając trochę tłuszczu. Następnie dodać pokrojoną marchewkę i ziemniaki.
Dusić wszystko razem na małym ogniu przez około 30 minut, co jakiś czas mieszając.
Przed podaniem doprawić solą i pieprzem do smaku.
Jak powstał ten przepis?